Finsk klassisk massage

Massagetekniken som jag använder är finsk klassisk massage. Till skillnad från den svenska klassiska
massagetekniken, arbetar man i denna teknik längs med muskelfibrerna, i stället för tvärsöver. Det är en mycket djupgående och behandlande massage.

Finsk klassisk massage

Finsk klassisk massage är en behaglig, terapeutisk och djupbehandlande form av massage.

En bra metod för att lätta spänningar och få kroppen i balans. De terapeuter som utbildas inom metoden finsk klassisk massagehar ett tryggt grundsystem med sig i bagaget. Varje terapeut inom finsk klassisk massage får lära sig samma systematiska massage. Alla massagekunder kan då veta vad de kan förvänta sig då grunden är att alla ska få likadan massage. En massage där du vet vad du får.

Den klassiska svenska massagen som är annars vanligt förekommande, fungerar mer avslappnande genom att metoden utförs mest med handflatorna, vilket kan kännas skönt men går däremot inte på djupet i musklerna. Vid finsk klassisk massage används annorlunda grundgrepp och arbetsteknik, tex. genom att man arbetar mer med fingrarna. Många upplever den som ”hårdare” än den klassiska svenska. Effekten av finsk behandlande massage kan kännas i flera dagar eller t.o.m. veckor efter endast ett par behandlingar.Avancerad-, idrottsmassage är tekniker som jag använder vid behov i behandlingen när man har särskilt ont vid ett specifikt område, samt till idrottsutövare.

Några vanliga kommentarer från kunder

Jag sover mycket bättre nu….
Har inte haft huvudvärk sedan jag började med massage….
Jag kan vrida på nacken igen så nu vågar jag backa bilen….
Jag mår sååå bra!

Gör som dom: Ge massage en andra (och tredje) chans, du kommer att må bra och orkar bättre med en stressig arbetssituation.
En lärare sa till mig: ”Det är en speciell atmosfär på skolan när du ger massage …… alla som stapplar in till lärarrummet efter massagen är så avspända och lugna och verkar må så gott….”

Massage på jobbet

Massage på jobbet

Riksdagen har nyligen beslutat att massage skall räknas som friskvård, därför är det avdragsgillt för företagen och man slipper förmånsbeskattningen av de anställda. Ni kanske vill ha massage på er arbetsplats? För att massagen skall vara skattefri friskvård måste hela personalen erbjudas förmånen.
(Proposition nr:2002/03:123, beslutet togs 30 dec 2003)

Spara pengar – satsa på förebyggande friskvård

Förbättra arbetsmiljön och få nöjdare och friskare medarbetare. Stora förbättringar kan göras, ofta med förhållandevis enkla medel såsom regelbunden massage. Du sparar pengar genom att slippa dyra sjukskrivningar. Att visa att man äger den medvetenheten och tillämpar friskvård ger gott anseende hos de anställda, kunder , arbetssökande och aktieägare.
Jag kommer till erat företag och masserar.

Kvalitetsgaranti

Medlem i Svenska Massage Akamedins Riksförbund

Genom att jag som massageterapeut är medlem i SMARF (Svenska Massage Akademins Riksförbund) så tryggas du som kund att få professionell behandlande finsk klassisk massage, från massörer som har en högkvalitativ yrkesutbildning.

Som medlem i Smarf har jag:
Ansvarsförsäkring, behandlingsskadeförsäkring och rättskyddsförsäkring.
Du är i trygga händer!